Een eenvoudige Google Rank Tracker voor uw websites

Met SmashRank kunt u snel en eenvoudig de positie van uw website controleren voor zoekwoorden en zinnen in 's werelds populairste zoekmachine. Blijf de concurrentie voor door uw rankings bij te houden met SmashRank.

Mooie functies

In het dynamische en steeds veranderende landschap van de online wereld, waar de concurrentie hevig is en zichtbaarheid essentieel, is het benutten van de kracht van een nauwkeurige domeinranking van het grootste belang.

Gebruiksvriendelijke grafieken

Onze grafieken geven duidelijk de veranderingen in keyword rankings en domein autoriteit weer, waardoor het gemakkelijk te observeren en te begrijpen is.

Gemakkelijk exporteren

Haal de gegevens uit SmashRank en gebruik ze voor je eigen tools of presentaties.

Domein Autoriteit Tracker

We houden uw domein autoriteit nauwlettend in de gaten, zodat we de correlatie tussen zoekwoordbewegingen en uw DA kunnen volgen.

Gedeelde dashboards

Met gedeelde dashboards kun je je klanten moeiteloos een alleen-lezen dashboard bieden, zodat ze het eenvoudig kunnen bekijken.

featured

Vaar niet blind

Als het aankomt op het implementeren van SEO-veranderingen op uw website, is het cruciaal om niet blind te varen. Zonder uw rankings in Google bij te houden, loopt u het risico om blindelings wijzigingen door te voeren, wat kan leiden tot onvoorspelbare uitkomsten en potentiële tegenslagen. Het bijhouden van de prestaties van uw website en de posities op de ranglijsten is essentieel om de impact van uw SEO-inspanningen te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen.

Door het bijhouden van rankings kunt u de effectiviteit van uw optimalisatiestrategieën beoordelen, gebieden identificeren die verbetering behoeven en de algehele prestaties van uw website op de resultatenpagina's van zoekmachines (SERP's) meten.

Beschikbaar voor alle apparaten

SmashRank heeft het concept van responsive design omarmd en zorgt zo voor naadloze toegankelijkheid en functionaliteit op alle apparaten. Met de responsive design-aanpak garandeert SmashRank een optimale gebruikerservaring, of je nu werkt op een desktopcomputer, een tablet of een smartphone.

"SmashRank heeft een revolutie teweeggebracht in de prestaties van onze website. Als eigenaar van BENK vertrouw ik op de nauwkeurige keyword tracking om onze zichtbaarheid te vergroten. Het is een essentieel hulpmiddel voor elk online bedrijf."

Ivo Kox, BENK projectontwikkeling

"SmashRank heeft onze SEO-strategie bij Semix getransformeerd. Met zijn naadloze interface en nauwkeurige gegevens kunnen we keyword rankings moeiteloos monitoren, wat ons een voorsprong geeft in de digitale markt. Een must-have tool!"

Jonathan van Grouw, Semix